Wie ben ik

bekkiemar

Mijn naam is Marjolijn van Velsen. Ik ben moeder van twee volwassen kinderen, een dochter en een zoon. Ik woon in Schoonebeek.

Mijn interesse in mensen en hun gezondheid (zowel geestelijk als lichamelijk) is altijd groot geweest en heeft mijn leven lang in alle werkomgevingen deel uit gemaakt van mijn dagelijkse bezigheden.

Ik geef al 20 jaar turnles aan kinderen van 6 t/m 16 jaar. Begin 2013 ben ik ook als Bewegingscoach aan de slag gegaan.

Nadat ik een depressie (met de bijbehorende stressgerelateerde spierspanning, (triggerpoints)) heb overwonnen, heb ik besloten dat ik met de opgedane ervaring en kennis, een eigen praktijk wilde beginnen. Uiteraard heb ik hiervoor een aantal opleidingen en cursussen gevolgd.

Mijn uitgangspunt is, dat ik als ervaringsdeskundige op het gebied van stressmanagement (dit zowel op Coachingsgebied als op het gebied van de Triggerpointmassage), depressies, ADHD en HSP gediagnostiseerde volwassene, veel mensen de juiste richting op kan helpen.

Een gezonde geest in een gezond lichaam.
Dat leerde ik al tijdens mijn eerste opleiding na de middelbareschool.
Via heel veel omzwervingen ben ik nu dan eindelijk gekomen waar ik zijn wil.

Mijn eigen bedrijf is een feit:

Knoop eruit

Praktijk voor Massage en Coaching
Verlichting van pijn door ontspanning van lichaam en geest.