Golfarm

september 26, 2018 Off By Marjolijn van Velsen

2,5 jaar geleden kreeg ik ineens last van mijn rechterarm. Ik sportte toen veel (bmx/fietscross) waarbij ik goed meedeed in de wedstrijden. Ik merkte dat ik tintelingen in mijn arm kreeg bij de wedstrijden. Na een half jaar werd het zo erg dat het gevoel in mijn pink en ringvinger wegviel tijdens de wedstrijden.

Toen vond ik dat ik wat anders moest proberen dan alleen bij de huisarts langsgaan. Achtereenvolgens ben ik in 1.5 jaar tijd bij 2 fysiotherapeuten, 2 neurologen, een hulpmiddelenadviseur en 2 orthopeden geweest.Niemand kon iets definitiefs vinden. De tips die ik kreeg, waren rust houden en hopen dat het vanzelf overging. Het zou een tennisarm of golfarm kunnen zijn.

Toen ik de hoop opgegeven had kwam ik Marjolijn tegen bij een verjaardag.

Mijn verhaal greep haar erg aan en ze vroeg of ze mij mocht masseren. (Triggerpointmassage.) De dag na de massage had ik voor het eerst sinds jaren géén raar gevoel in mijn arm toen ik opstond. Helaas was dit van korte duur, maar dit bracht wel mogelijkheden.

Samen met Marjolijn heb ik een plan gemaakt, en na 2 a 3 keer een triggerpointmassage gehad te hebben, ging ik blijvend verschil merken.

Ik kon langzaam aan weer gaan sporten. Na de 5de  behandeling ben ik op vakantie gegaan en ik ben daarna eigenlijk nog steeds niet teruggegaan, want mijn arm voelt goed nu. Natuurlijk heb ik soms nog wel last, maar ik kan alles weer doen en daar ben ik zeer blij mee. Marjolijn heeft met een paar behandelingen meer bereikt dan alle doktoren/deskundigen in de afgelopen jaren bij elkaar.

Had ik dit maar eerder geweten, dat had mij een hoop last bespaard.

Bedankt Marjolijn

Groetjes Amaya